Габи от Трио Сопрано каза "ДА" на най-новата сватбена локация в пловдив

Третият ангел от известното оперно трио "Трио Сопрано" - Габи сключи брак със своята любов Мирослав Савов. Чорованата Габриела Пеева, която само преди година каза "Да" на Миро в Барселона, официално стана г-жа Савова в съботния ден. Двамата влюбени пуснаха два гълъба и си казаха "Обичам те" от северната част на "Небет тепе", буквално под зеления надпис Пловдив, който краси Стария град. Мястото бе преобразено за повода от сватбена агенция "Planeta Hera".
Read more: Габи от Трио Сопрано каза "ДА" на най-новата сватбена локация в пловдив

Феерия от музикални стилове за 10-та годишнина на Трио Сопрано

10 години Трио Сопрано и приятели - един възхитителен концерт изпълнен с оперна музика, пренасящ ни през различните десетилетия, събиращ в себе си стилове като фолклор, рап, естрада и още, и още. Концерт, който сам по себе си е смисъл излизащ от рамките на стандартите, в който най-важната дума сякаш е доброта. Доброта, разливаща се в борбеност, сила и издръжливост, за да превъзмогне времето и да покажеш, че хубавата музика е над него. Доброта, която разбива всички стени, пълни зали и изгражда приятелства. Доброта, която не може да бъде фалшива, защото зад нея има само едно, а именно това да създаваш и да раздаваш. А най-голямата награда за триото за тези 10 години е препълнената зала от приятели.
Read more: Феерия от музикални стилове за 10-та годишнина на Трио Сопрано

Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”

Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”, а само броени часове след премиерата песента получи и своето официално представяне на живо в Народното събрание. Това не е случайно, защото “Има надежда” е със социална насоченост и подкрепя благородните каузи в помощ на семействата с репродуктивни проблеми. Петя Вардева, Биляна Андрончева – Джалева и Габриела Пеева споделиха , че са изключително поласкани от оказаната чест.
Read more: Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”

Трио Сопрано заснеха приказка за голямата любов

Трио Сопрано заснеха новия си клип и побързаха да зарадват най-нетърпеливите си почитатели с красиви кадри от снимачната площадка. Момичетата разкриха, че новата им песен е кавър на мелодията Grаnde Amore на италианското мъжко трио Il volo. В лентата Петя, Биляна и Габи се превъплъщават в ролите на феи на три сезона, които разказват романтична приказка за голямата любов. Песента има две версии – на български и руски език.
Read more: Трио Сопрано заснеха приказка за голямата любов

Лято безкрай в "Eй така" на Трио Сопрано и Миро

"Ей така" е най-новият клип на Трио Сопрано и Миро, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на "Планета" ТВ и "Планета HD". Песента е по музика на Necsoiu Florin, аранжиментът е на Йорданчо Василковски - Оцко, а текстът е написан от Ивайло Вълчев. Режисьор и сценарист на лентата е Кирил Киров - Кико, а оператор – Андрей Андреев. Стайлингът на момичетата от Трио Сопрано отново е на тяхната лична дизайнерка Петя Кръстева. По време на снимките беше реализирана и специална фотосесия от Влади Балевски. За перфектната визия на Триото и Миро се погрижиха Гергана Пащрапанска и Алина Манова /грим/, а прическите са дело на Георги Петков и Анастасия Жайгарова. Петя, Биляна и Габриела разкриха любопитни подробности от реализацията на този проект.
Read more: Лято безкрай в "Eй така" на Трио Сопрано и Миро