Феерия от музикални стилове за 10-та годишнина на Трио Сопрано

Феерия от музикални стилове за 10-та годишнина на Трио Сопрано

Снимки: 4k Studio
Медиен партньор: Младежка медия MediaCafe

Една вълшебна вечер изпълни препълнената зала на Дома на културата "Борис Христов" за 10-та годишнина на първото женско трио.

Благотворителната кауза на трите дами и приятели събра близо 10 000 лева, които ще бъдат дарени на Детското онкохематологично отделение на УМБАЛ “Св. Георги”


10 години Трио Сопрано и приятели - един възхитителен концерт изпълнен с оперна музика, пренасящ ни през различните десетилетия, събиращ в себе си стилове като фолклор, рап, естрада и още, и още. Концерт, който сам по себе си е смисъл излизащ от рамките на стандартите, в който най-важната дума сякаш е доброта. Доброта, разливаща се в борбеност, сила и издръжливост, за да превъзмогне времето и да покажеш, че хубавата музика е над него. Доброта, която разбива всички стени, пълни зали и изгражда приятелства. Доброта, която не може да бъде фалшива, защото зад нея има само едно, а именно това да създаваш и да раздаваш. А най-голямата награда за триото за тези 10 години е препълнената зала от приятели.

Ако някой през далечната 2009-та година на 26-ти февруари би си помислил колко смели могат да бъдат мечтите на три момичета от АМТИИ - Петя, Биляна и Габи, то със сигурност не е и подозирал най-малко от това, което те представиха вчера в Дома на културата "Борис Христов" пред препълнената зала. Трио Сопрано е един възхитителен проект, който заслужава огромно внимание. Заслужава го, защото е изпълнен с каузи, качествена музика и текстове.

Проект, който с годините се превръща в семейство и обединява стотици хора около себе си, за да раздава любов.

Пример за това може да бъде всяка една песен от богатия репертоар на трите прими, но една се отличава и те накара да настръхнеш. "Има надежда" е с божествен текст изпълнен със смисъл, с любов и с надежд. Ангелските гласове, които правят изпълнението перфектно и приказно красиво подкрепят каузата на Фондация "Искам бебе" и сътворяват това, което няма как да не те накара да настръхнеш.