Габи от Трио Сопрано каза "ДА" на най-новата сватбена локация в пловдив

Третият ангел от известното оперно трио "Трио Сопрано" - Габи сключи брак със своята любов Мирослав Савов. Чорованата Габриела Пеева, която само преди година каза "Да" на Миро в Барселона, официално стана г-жа Савова в съботния ден. Двамата влюбени пуснаха два гълъба и си казаха "Обичам те" от северната част на "Небет тепе", буквално под зеления надпис Пловдив, който краси Стария град. Мястото бе преобразено за повода от сватбена агенция "Planeta Hera".
Прочети още...

Феерия от музикални стилове за 10-та годишнина на Трио Сопрано

10 години Трио Сопрано и приятели - един възхитителен концерт изпълнен с оперна музика, пренасящ ни през различните десетилетия, събиращ в себе си стилове като фолклор, рап, естрада и още, и още. Концерт, който сам по себе си е смисъл излизащ от рамките на стандартите, в който най-важната дума сякаш е доброта. Доброта, разливаща се в борбеност, сила и издръжливост, за да превъзмогне времето и да покажеш, че хубавата музика е над него. Доброта, която разбива всички стени, пълни зали и изгражда приятелства. Доброта, която не може да бъде фалшива, защото зад нея има само едно, а именно това да създаваш и да раздаваш. А най-голямата награда за триото за тези 10 години е препълнената зала от приятели.
Прочети още...

Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”

Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”, а само броени часове след премиерата песента получи и своето официално представяне на живо в Народното събрание. Това не е случайно, защото “Има надежда” е със социална насоченост и подкрепя благородните каузи в помощ на семействата с репродуктивни проблеми. Петя Вардева, Биляна Андрончева – Джалева и Габриела Пеева споделиха , че са изключително поласкани от оказаната чест.
Прочети още...

Трио Сопрано заснеха приказка за голямата любов

Трио Сопрано заснеха новия си клип и побързаха да зарадват най-нетърпеливите си почитатели с красиви кадри от снимачната площадка. Момичетата разкриха, че новата им песен е кавър на мелодията Grаnde Amore на италианското мъжко трио Il volo. В лентата Петя, Биляна и Габи се превъплъщават в ролите на феи на три сезона, които разказват романтична приказка за голямата любов. Песента има две версии – на български и руски език.
Прочети още...

Лято безкрай в "Eй така" на Трио Сопрано и Миро

"Ей така" е най-новият клип на Трио Сопрано и Миро, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на "Планета" ТВ и "Планета HD". Песента е по музика на Necsoiu Florin, аранжиментът е на Йорданчо Василковски - Оцко, а текстът е написан от Ивайло Вълчев. Режисьор и сценарист на лентата е Кирил Киров - Кико, а оператор – Андрей Андреев. Стайлингът на момичетата от Трио Сопрано отново е на тяхната лична дизайнерка Петя Кръстева. По време на снимките беше реализирана и специална фотосесия от Влади Балевски. За перфектната визия на Триото и Миро се погрижиха Гергана Пащрапанска и Алина Манова /грим/, а прическите са дело на Георги Петков и Анастасия Жайгарова. Петя, Биляна и Габриела разкриха любопитни подробности от реализацията на този проект.
Прочети още...