Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”

Има надежда - Трио Сопрано

Трио Сопрано представи в PlanetaOfficial най-новия си видеоклип “Има надежда”, а само броени часове след премиерата песента получи и своето официално представяне на живо в Народното събрание. Това не е случайно, защото “Има надежда” е със социална насоченост и подкрепя благородните каузи в помощ на семействата с репродуктивни проблеми. Петя Вардева, Биляна Андрончева – Джалева и Габриела Пеева споделиха , че са изключително поласкани от оказаната чест.


Силният текст на песента е на поетесата Мариета Ангелова, а оригиналният аранжимент е на Пламен Станчев. Видеоклипът е заснет от режисьора Николай Скерлев, а специално участие в лентата има малката дъщеря на Петя, както и двойки и жени, които подкрепят инициативата. В навечерието на светлите празници Трио Сопрано не пропуска да отправи своето Коледно пожелание:

“В най-хубавото време на годината, с много любов, направихме една специална песен за всички жени и майки! И за всички български домове, които все още чакат своето чудо! Ние сме с Вас и вярваме, че ще се случи, защото винаги ИМА НАДЕЖДА!”